[Ved manglende navigasjonsfelt til venstre - trykk her.]

Kjentfolk

Familie

Kjell Arne Sørgård er den eldste av mine to eldre brør. Han har ingen hjemmeside, men er tilgjengelig via e-brev.

Kjersti-Lill Steiro Sørgård er datter av Kjell Arne. Hjemmeside har hun ikke, men hun blir sikkert glad for et e-brev.

Alf Tore Sørgård er den yngste av mine to eldre brør. Heller ikke her kan det påtreffes noen hjemmeside, men e-brev tar han sikkert imot.


Hjemmefra

Heidi Villmones Hundåla er jenta som har vært med på litt av hvert, noen stikkord er årets ansikt (tror jeg det var) og tv-tryne på NRK en kortere periode. Ta en titt på hennes hjemmeside eller send henne et e-brev.

Marit Helen Sørgård er ikke som en skulle tro i slekt med meg, bare en nær nabo hjemmefra. Hun har dessverre ikke hjemmeside, en send henne gjerne et e-brev.

Rune Sørgård er derimot i slekt med meg, og en nær nabo hjemmefra. Han har dessverre ikke hjemmeside, men send han gjerne et e-brev.


Fra studietiden i Steinkjer

Eirik Lindseth har også trasket rundt i Steinkjer og følt den harde asfalten på kroppen. For tiden har han ikke hjemmeside, men send han gjerne et e-brev.

Håvard Johan Aakerøy var vår store helt som drikkevareleverandør, vin og urtedram var hans store spesialitet. Han har ikke hjemmeside, og jeg tror heller ikke han har noen e-postadresse for tiden.

Vibeke Mo var en av mine nærmeste naboer på Figga studentboliger i Steinkjer. Denne flottte jenta har en særdeles lekker hjemmeside å vise fram. For nærmere kontakt kan det sendes e-brev til henne.


Fra studietiden i Trondheim

Sigvald Grøsfjeld jr. (eller var det IV?) hjalp meg i gang med dette dævelskapet...... TAKK!!! Ta en tur innom hans hjemmeside eller send han et e-brev.

Olve Utne er en kar som styrer med mye rart. Ta en tur innom hans eminente hjemmeside. Det kan også sendes e-brev til ham.

Frode V.C.S. Dahl har vært løpefiksert kar. Ta en tur innom hans hjemmeside og opplev hans verden. Han er også tilgjengelig til å motta e-brev.


Fra rundt omkring ellers

Ingen tilgjengelige på nettet for tiden.Gjort tilgjengelig 15. mars 2000 - Sist oppdatert 14. oktober 2003
Copyright © 2000-2003 Odd Andreas Sørgård (oddso@spray.no)
Web-vert er NVG